субота, 11 листопада 2017 р.

25x5-2017


"25 за 5" - 2017

  
Цьогорічне "тренування" перед традиційним 50 за 10 - 25 за 5 було призначене на 11.11. Сходив на нього зі знайомими та з великим задоволенням. Подробиці нижче.  







   По традиції, пишу про подію майже через рік після неї. Що поробиш - особливості стилю... Як пишуть одні веселі хлопаки  -  рубрика "замшелый замш".
   Зразу позначу - нічого такого, щоб просто "АХ!" і перехопило подих, не було, тому - кілька фото і коротенькі помітки до них.
   
   Цього року територія змагань - лісок між метро Лісова та Броварами. Перед заходом на старт закуповуємось у маркеті. Нічого особливого - вода, печеньки, вуглеводні напої.


   До старту пару кілометрів, тому довелося стати на дозаправку. 



   Ось і місце старту. Підходимо, розпитуємо де брати карти та реєструватися, де можна залишити табірні речі.  Записуємось двома командами. Я з Андрієм та Максом. Саня з Вадимом та ще якимось Саніним знайомим, на жаль не запам'ятав його імені. Організація міроприємства сумбурна, карти видають (хоча попередньо дали електронну версію катри на форумі - розпечатувати треба було самотужки), але КП та легенди до них треба переписувати ручкою із зразка. 
   Останні приготування, старт. Всі кудись біжать. Піддаємося загальній паніці, але швидко беремо себе в руки, переходимо на крок і починаємо заглядати в карту. Ще, цього року маю чіт - Саня зробив електронну карту для ОзіЕкслорера на телефоні. І поділився зі мною. Таким чином я на телефоні бачу де ми йдемо по карті. При тому всьому, що орієнтування елементарне, ніяких складнощів не повинно бути і так.


   Знайшли перший КП біля меморіального комплексу Биківняньські могили. Ніколи тут не бував. Атмосферне місце, заставляє задуматися про швидкоплинність...


   Трохи пройшовши двома командами, розділяємося. Саня з хлопцями занирюють у якісь чагарі, ми ж продовжуємо прямувати дорогою.





   Загалом, йдемо по дорозі, шукаємо КП. Нічого особливого, звичайний собі пішоходинг. Ще й погода добра, сухо і не жарко, красота. 



   Темніти починає приблизно на половині дистанції, видно добре освітлені теплиці десь на краю Княжичів.
   Потім було ще кілька годин блукань. Трохи затупив і промазав на один з КП, довелося повертатися. Ну і не дуже вірним було рішення йти по висохлому болоту вздовж ЛЕП - все геть заросло кущами та зіллям. Йшлося досить важко і повільно. Але згодом вибралися звідти, пішли знову стежками. 
   На фініші палає вогонь, чимало народу вже тут. Посиденьки з чаєм під гітару. Перевдягаюся, дістаю з рюкзака фляжку з хріновухою. Трохи випиваємо, їмо бутерброди. Атмосфера дружня, нагадує часи студентських ПВД. 





   Тусити тут добре, душевно, але пора і додому. Вибираємося з Санею через темний ліс. Решта наших пішла по домівках раніше.


   Через пару днів на форумі вивісили результати. Традиційно, ми десь по серединці. В контрольний час 5 годин не вклалися, але і кілометрів, схоже, було більше 25... До того ж, не вклалися всі, крім першого місця) 
   Хоча точність результатів сумнівна, оскільки мої знайомі "Парали" вже були на фініші, коли ми прийшли. А по списку вони пізніше нас... Але ці змагання не про високі спортивні результати, а більше для душі. 

Фото карти на пам'ять
   Змагання сподобалися, вони якраз "для душі" - вони не великі по кілометражу і складності орієнтування. Просто приємна прогулянка по осінньому лісу. 
   Дякую організаторам за чудову нагоду приємно провести вихідні на свіжому повітрі у компанії однодумців. Ну, і до нових зустрічей!
   






Немає коментарів:

Дописати коментар